A Motortire-nél jártunk, azóta szeret vagányul öltözni a kisfiam

Még nagyon fiatal, de máris szeret tematikusan öltözködni, és most az állandó, kedvenc feelingje, amit nagyon él, az a motoros szerkós vagánykodás. Ilyen dolgokat kell neki vásárolnunk. Csontvázfejes fekete póló, farmer és egyebek… Ami hajaz egy kicsit a motoros világra, minden olyasmit. (A napszemüvegről nem elfeledkezve, amit le nem venne még este sem, a nappaliban)

Elvittem ugyanis minap magammal a címben említett helyre, ahol a motoromat gumizzák, és nagyon bejött neki is ez a szerelde! Szerintem a Motortire a Méta utcában mindenkinek bejön, aki egyszer is járt náluk, de ő, ilyen fiatalon nyilván még csak a környezetet értékeli. A hely hangulatát, ami amúgy tényleg megkapó. Az a sok fém, az a sok szerszám, és hát a kétkerekűek, amikből mindenféle megfordul ott gumizásra jövet… Ha ti is ilyen irányból közelítenétek (a motortire hu egy webshop ugyan, de tényleg érdekes lehet, rendelés előtt, hogy egyébként hogy néz ki az a hely, ahonnan rendelnétek bármit – ezt mindenképp megtekinteni is hasznos), akkor itt a videós csatornájuk, ahol ti is megnézhetitek: ” Motortire Hungary ” – ezt kell beírni a Youtube keresőbe. Magára a shopjukra én így leltem rá, azután, hogy a kollégáim említették a nevüket: motortire hu. Olyan jókat beszéltek, hogy megmaradt a fejemben. Ez is a hivatalos webcím amúgy, amit linkeltem, és rögtön ők tűntek a legjobb választásnak amúgy is, mikor meg próbáltam találni őket. Mert ott voltak Árukeresőn is, felugrott találatként nagyon hamar a Facebook oldaluk, és egy csomó dicsérő írás kísérte a jelenlétüket, a további találatok közt, mindenhol a neten. Ahol megemlítik őket, pozitív kontextusban és előjellel teszik.

Hogy miért járunk személyesen is oda? Hát, mert ott vállalnak tehát motorgumi szerelést is. Egybekötve akár a rendeléssel. Részleteket a fejléc “Motorgumi szerelés” menüpontja alatt találtok az ottani lehetőségekről, ha ti is szereltetni szeretnétek. Van még ott, mint látjátok, ezek mellett Robogó gumi szerelés menüpont is, illetve egy ilyen: Autószerelés. Ez utóbbi már az autós részlegére irányít át. Nyilván ugyanennek a társaságnak a részlegére, de én motoros témában voltam náluk mindig érdekelt eleddig. (Kocsink most csak a céges van, aminek a szervizeltetéséről nem dönthetek. Ha dönthetnék, hozzájuk vinném szintén, minden bizonnyal)

Szóval, “Motorgumi szerelés”, időzzünk még itt egy picit… A számomra legérdekesebbnél, a motortire.hu-n… Fontos ez, higgyétek el, nem véletlenül szerettem volna szóba hozni a dolgot. Kihangsúlyozzák ők is a motortire.hu-n a szolgáltatás-ismertetőjükben, hogy csúcstechnikájú berendezésekkel segítenek egy olyan területen (abroncsok), aminek fokozott biztonsági vonzatai vannak. Gondot jelenthet bármikor a gumi elöregedése mondjuk, és az abroncs hibás kopása miatt is időszerű lehet gumicsere (mindig figyeljünk oda az állapotára). Az abroncs valamilyen sérülése végképp szervizigényes probléma, és indokolhat gumicserét. A szelep sérülése pedig szelepcserét, mondjuk. De ezek is csak tájékoztató jellegű problémakiemelések. A használat során egészen különféle anomáliák merülhetnek fel, amik variációnak száma szinte végtelen, szóval mindenképp kérjük mindig szakember segítségét! És nekem tetszik, hogy egyszerre szerezhető be az óriási választék miatt bármilyen frankó abroncs ugyanarról a helyről, ahol felapplikálni is segítenek azt nekünk.

A motorozás tényleg menő dolog – ahogy azt a felvezetőmben megalapoztam, mint objektív megállapítást, ami már a kisfiam viselkedéséről is lemérhető. De haladás közben, az aszfalton vagánykodni semmiképp nem éri meg! És itt most a vagánykodás alatt értem kicsit a nem megfelelő gumival rendelkezést eleve, vagy azt, hogy egy színvonalas szerviz helyett a haver garázsában bütykölünk az abroncsokkal, vagy a felnivel. Ne tegyük! Foglaljunk időpontot a motortire.hu-n, ha bármit is kellene szerelni. Ez egy kiváló opció! És ezen akár még az életünk is múlhat! Ha vannak kérdéseink, tegyük fel azokat is nekik, vagy olvasgassuk mondjuk a híreiket, mert azok között számos oktató anyagot is találunk! Kétkerekűekre fel, de csak biztonságosan!