Bojler szerelő szakembernek öltöztünk a jelmezbálon

Nagyon szeretünk a porontyommal divatolni, és most pont abban a korban van, amikor kezdi felfedezni a különböző hivatásokat. Ilyen például a bojler szerelő is, aki pár napja járt nálunk. Elromlott a gázbojlerünk, így egy azonnali, sürgős segítség kellett, melyet meg is találtunk a vizgazfutesszerelo24.hu szerelőinek személyében. Budapesten belül 1 órán belül ki is értek és megkezdték a munkálatokat villámgyorsasággal. A kisfiam azóta is arról beszél, hogy milyen szuperhősök voltak nálunk, akik apánál is hamarabb megjavítottak mindent. Nagyon lelkes volt és a szerelők is nagyon kedvesek voltak vele, nem zavartatták magukat a kisfiam kérdéseitől, kedvesen meg is válaszolták őket. Annyira elragadtatta ezután a porontyom magát, hogy a farsangon nekünk szerelőnek kellett öltözni és végig azt játszotta, hogy ő mindent megszerel, ami csak az útjába kerül. Haláli kis figura, remélem nagyobbnak tényleg kis ezermester lesz belőle.

Miért szuper választás a vizgazfutesszerelo24.hu, ha bojler szerelő után érdeklődünk?

A tökéletes szakembert mindig kihívás megtalálni. Általában hajlamosak vagyunk feladni a keresést és beletörődni az első szembejövő hirdetésbe, azonban ez egy nagyon nagy hiba. Egy rosszul megválasztott szerelő akár nagyobb gondot is csinálhat, mint amilyen a probléma eredetileg volt. Gondolj bele, ha mondjuk csőtörésed van és kijön egy tapasztalatlan, rossz referenciákkal rendelkező vízszerelő, aki lebontja az egész házadat, mire megtalálja a repedést. Ezt úgy is lehetett volna csinálni, hogy korszerű eszközökkel beméri a csövön a repedést és csak ott bont falat. Szerinted hányszorosan kerül többe a falak újbóli felhúzása, mint csak egy kis javító falazás?

Szerintem sikerült Téged meggyőznöm arról, hogy a rossz munkások többszörös túlfizetésbe hajszolhatnak, Nem is beszélve arról a kellemetlenségről, hogy legtöbbször mi laikusként nem is látjuk sem a problémát sem azt, hogy a szerelő éppen ért-e a munkájához. Lehet, hogy még meg is köszönjük neki, amikor elmegy és hetekkel később jövünk rá arra, hogy ezt nem is így kellett volna csinálni. Igen ám, csak akkora az a kontár már árkon- bokron túl lesz, lehetetlenség lesz majd megtalálni. Ha egyáltalán megtaláljuk.

Ezért kell megbízható szerelőt választani és a referenciákra hagyatkozni. Nekem ezt a szuper minőségi csapatot még a legkedvesebb barátnőm ajánlotta, akinél pöpec munkát végeztek. Ezért is döntöttem mellettük, amikor szerelőt keresünk és a saját pozitív tapasztalataim is majd arra fognak sarkallni, hogy a későbbiekben is mellettük tegyem le a voksomat.

Mivel foglalkozik ez a szuper csapat?

Ezen az oldalon nem csak bojler szerelőket fogsz találni. Számtalan változatos szerelő áll rendelkezésre az oldalon, melyhez rövid leírást is készítettek a különböző munkafolyamatok felsorolásával. Ez az oldalon valóban semmiben sem szenved hiányt, sőt inkább azt mondanám, hogy túlcsordul a profizmus. Igazán örülök neki, hogy egy ilyen csapat van jelen a piacon és remélem, hogy még sokáig a minőségi szolgáltatásaikat élvezhetjük Budapesten és Pest megye-szerte.