Eljött a nap, amikor márkás táskát kér

Sejtettem, hogy el fog jönni ez a nap, mégis meglepő volt, amikor a kislányból nagylánnyá cseperedő Vivim elém állt és azt mondta, hogy ő nagyon szeretne egy márkás táskát. Persze az én időmben is voltak extra kívánságok, így valahol számítottam rá. Az a szerencsém, hogy nem volt konkrét elvárása, nem is ismeri még annyira a márkákat, így rám bízta a választást.

Ennek ellenére mindenképp szerettem volna egy minőségi márkás táska legyen a kiválasztott, így ő is meg fogja tanulni, hogy érdemes inkább a minőséget megfizetni, minthogy két-három havonta új táskára költse a pénzt az ember.

Megmutattam neki az Anna táska webshopot, ahonnan én már korábban többször is rendeltem táskát, illetve a páromnak pénztárcát is. Az Anekke márkára hívtam fel a figyelmet. Azt gondolom, hogy az ő korosztályához leginkább ez a márka illik, hiszen azok a grafikák, amik megtalálhatók a táskákon egy fiatalabbnak is fel tudja kelteni az érdeklődését.

Nem is kellett sokat keresgélnünk, az Anekke márkájú táskák első oldalán kiszúrt egy hátitáskát, ami mellett végül ki is tartott. Az oldalon több kép is rendelkezésre áll, így a táskát minden oldalról, minden szögből meg lehet tekinteni, aminek köszönhetően le lehet vonni a következtetést, hogy megfelelne a táska arra a célra, amire használni szeretné.

Aminek én nagyon örültem, hogy a webshopban kedvezményes áron érhető el a kiszemelt táska, így sikerült 20 százalékkal olcsóbban megvásárolnunk. Egyébként már többször is belefutottam kedvezményes kínálatba, ezért is szeretem rendszeresen meglátogatni az Anna Táska webshopot.

Ahogyan említettem, már korábban is vásároltam náluk. Volt, amikor ingyenes szállításra is kaptam tőlük kupont, illetve van náluk egy olyan program, aminek a keretében a vásárlások után bizonyos pontokat elszámolnak, amit a későbbi vásárlás során fel lehet használni. Nincs leszabályozva, hogy rögtön a második vásárlásnál már be kell váltani ezeket a hűségpontokat, így akár több vásárlás után járó hűségpontokat is össze lehet gyűjteni, amiket a regisztrált profilban egyszerűen nyomon is lehet követni.

Ami fontos a hűségpontokkal kapcsolatban, hogy utólagos beváltásra nincs lehetőség, így nagyon oda kell figyelni, hogy a rendelés leadásakor megtörténjen a hűségpontok beváltása is. De ez szerintem érthető is, és csak egy kis odafigyelést igényel.