Gyerekdivat ide vagy oda, a Prevenció Patika és az étrendkiegészítők beszerzése az első

Az a fajta édesanya vagyok, akinek mindenről konkrét elképzelése van a gyermekeit illetően. Mégis folyton emlékeztetnem kell magamat arra, hogy noha még csak óvodások, de már nagyon is megmutatkozik az önálló akaratuk, véleményük, ízlésük, és amiben lehet, abban teret is adok ennek, ésszerű határok között persze. Azt, hogy milyen melegen öltözzenek fel, én döntöm el, de a boltba együtt járunk vásárolni, együtt nézzük az online ruhaboltok kínálatát, és ha az ár nem szempont, akkor ők választják ki a kis szettjeiket. Lenyűgöz az, hogy manapság már mekkora a gyermekdivat piaca is, hiszen az én időmben még nem lehetett ennyi dolgot beszerezni, pláne nem a “felnőtt márkák” gyerekruha osztályán. Azért igyekszem arra nevelni őket, hogy bár nagy a választék, de vigyázzanak egy-egy ruhadarabra, illetve már próbáltam azt is elmagyarázni nekik, hogy a bolygónknak nem tesz jót, ha túl sok holmit vásárolunk.

Más dolgokba is bevonom őket, például már azt is tudják, hogy miért fontos, hogy vitaminokat szedjenek. Az őszi-téli időszakban fokozottan ügyelek arra, hogy a kiegyensúlyozott étrend mellett is hozzájussanak minden nyomelemhez, ásványi anyaghoz és vitaminhoz, ami erősítheti az immunrendszerüket, így jól jön számomra az, hogy a Prevenció Patika kínálatának jelentős része már elérhető online formában is, így mindent házhoz rendelhetek, amire csak a családnak szüksége van. A gyerekek imádják például a gumimacikat, amik észrevétlenül juttatják be szervezetükbe a szükséges, jótékony összetevőket, és finomabbnál finomabb ízekben kaphatóak, több gyártó is forgalmazza őket. De kapható a Prevenció Patikánál például gyerekeknek készült kollagén liofilizált formában, ami apró, eperízű kockánként adagolható. Mi többféle szirupos étrendkiegészítőt is kipróbáltunk, amikor még kisebbek voltak, azokról is csak jót tudok elmondani, de a multivitaminos macik mellett a rágótabletták váltak be a legjobban.

Mivel 14 ezer forintos rendelés felett ingyenes a kiszállítás, ezért általában úgy rendelek magunknak, hogy a szüleimnek is beszerzek ezt-azt. Az idősebb korosztály számára is a lehető legszélesebb palettája érhető el az étrendkiegészítőknek, legyen szó porcerősítőről, multivitaminról, Q10-ről vagy kollagénről. És ez még természetesen nem minden, hiszen ha a “Kategóriák” felirattal jelzett, bal felső sarokban található részt lenyitjuk a weboldalon, láthatjuk, hogy mennyiféle különböző termékkel találkozhatunk a Prevenció Patika online áruházában. A szüleimnek még teát és gyógyvizet is innen szoktam rendelni, illetve magamnak és az édesanyámnak a dermokozmetikumok között is válogatok. Mivel mindkettőnknek érzékeny a bőre, ezért csak az illatanyag- és parabénmentes termékeket bírja el, így nagyon örülünk, hogy itt ilyen márkákat is megtalálhatunk.

Már számtalan alkalommal rendeltem a Prevenció Patikától és eddig sosem csalódtam – sem a kiszállítás gyorsaságában és módjában, sem a rendelt termékekben. Mivel szeretem vadászni a kedvező ajánlatokat, ezért mindig szétnézek az akciós részükön is. A “Mesébe illő akciók” között találhatunk például mennyiségi kedvezményes ajánlatokat, vagy olyan készítményeket, amelyeknek közeli lejáratuk miatt alacsonyabb az áruk. Az aktuálisan kiemelt havi ajánlatok között is érdemes szétnézni, illetve a kiemelt termékek között, mert árban ezek is verhetetlenek. A Prevenció Prémium Klub tagjaként pedig további exkluzív kedvezmények és lehetőségek adódnak bárki számára, aki előfizet a plusz szolgáltatásra. Én mindenkinek szívből ajánlom a Prevenciót, mert abszolút meg vagyok velük elégedve, és szerintem jelentősen megkönnyíti a mindennapokat az online vásárlás lehetősége.