Gyerekruhák helyett ma az e-tanusitas.eu weboldalt nézegettem

Friss lányos anyukaként egyszerűen rajongok a gyerekruhákért és a gyerekdivatért. Éppen ezért többnyire rengeteg időt töltök gyerekruhák nézegetésével online és offline egyaránt. És természetesen gyerekruhák vásárlására is sok időm megy el. Tegnap este azonban a kedvenc gyerekrucis honlapjaim helyett az e-tanusitas.eu tájékoztató anyagait olvasgattam. Mégpedig azért, mert a baba megszületése miatt szeretnénk új házba költözni, előbb azonban el szeretnénk adni mostani otthonunkat. Az egyik ismerősünk pedig felhívta a figyelmünket arra, hogy ehhez elengedhetetlen egy érvényes energetikai tanúsítvány megléte. Ez az ismerősünk ajánlotta az e-tanusitas.eu weboldalt is, ahol nem csak tanúsítványt igényelni lehet, hanem megfelelő forrásból tájékozódni is.

Tudj meg minden fontos infót az energetikai tanúsítványokról!

Az e-tanusitas.eu egy nagyszerű weboldal, ahol minden fontos információt megtalálunk, amit az energetikai tanúsítványokról (vagy más néven: energiatanúsítványokról) tudni kell.

Többek között megtudhatjuk, hogy egy ilyen tanúsítvány (ha lényegét a legegyszerűbben szeretnénk megfogalmazni) tulajdonképpen azt mutatja meg, hogy egy lakás vagy ház fenntartásához mennyi energiára van szükség. Tájékozódhatunk arról, hogy az e-tanusitas.eu csapata által kiállított tanúsítványok 10 évig érvényesek. Elolvashatjuk, hogy hogyan hat az energetikai tanúsítványok érvényességére egy olyan nagyobb volumenű felújítás, mint például egy ház szigetelése. És nem utolsó sorban tájékozódhatunk arról is, hogy alapvetően mire is jó ez a dokumentum, illetve mikor is lehet szükség egy ilyen tanúsítvány bemutatására.

Ha az alapszintű információknál jobban, bővebben szeretnénk beleásni magunkat a témába, akkor pedig szemezgethetünk a weblap blogjának érdekes cikkeiből. Itt olvashatunk például arról, hogy milyen energetikai feltételeknek, követelményeknek kell megfelelnie egy 2022-ben épülő ingatlannak. Részletesebben is belemerülhetünk abba a témába, hogy mi számít jelentős, az energetikai tanúsítás szempontjából fontos felújításnak egy ingatlan esetében. Tájékoztatást kaphatunk arról, hogy pontosan milyen összetevőket tartalmaz egy energetikai tanúsítvány elkészítésének ára. És még számos érdekes cikket olvashatunk nem is feltétlenül az energetikai tanúsítványokhoz, hanem például az ingatlanok értékbecsléséhez vagy éppen a napelemes rendszerekhez kapcsolódóan.

Az e-tanusitas.eu segítségével az energiatanúsítvány megszerzése gyors és egyszerű folyamat

A tájékoztatás mellett az e-tanusitas.eu csapata energetikai tanúsítványok elkészítését is vállalja. Mégpedig az adatok felvételétől kezdve a személyes helyszíniállapotfelmérésen át a dokumentum elkészítéséig. Profi csapatuk 100%-ig szakszerű munkavégzést garantál. Amelyet ráadásul igyekeznek minél gyorsabban elvégezni annak érdekében, hogy hamar kézhez kaphassuk az elkészült tanúsítványt. Gyorsaságukat jól mutatja például az, hogy az állapotfelmérés megtörténte után, a begyűjtött adatok felhasználásával, mindössze 24 órán belül elkészítik az ingatlan állapotát megfelelően mutató energetikai tanúsítványt. Sőt, sürgős esetben a dokumentumot akár 12 órán belül is eljuttatják hozzád.

e-tanusitas.eu

A tanúsítás folyamatának pontos menetével, valamint a megfelelő viszonyítási alapot adó költségeket bemutató táblázatokkal a weboldalon részletesen megismerkedhetünk. Tájékoztató anyagaikból kiderül, hogy a tanúsítványt igénylő személynek pontosan mi a feladata a dokumentum elkészítésének folyamatában. Részletes leírást találunk arról, hogy melyek azok az adatok, amelyeket mindenképpen meg kell adnunk vagy a céggel való kapcsolatfelvétel, vagy pedig a helyszíni felmérés során. Továbbá utána járhatunk annak is, hogy hogyan tudjuk segíteni a csapat gyors és profi munkavégzését.

Az e-tanusitas.eu olvasgatásával végül a teljes esti szabadidőm elment, így egyáltalán nem maradt időm gyerekruhákat nézegetni. Azonban egyáltalán nem bánom ezt, hiszen a weboldalnak köszönhetően rengeteg fontos infót megtudtam az energetikai tanúsítványokról. (És vásárolni se vásároltam, így még a tárcámat is kíméltem. 😀 ).

Ha energetikai tanúsítványra van szükséged, szerintem keress rá az e-tanusitas.eu-ra! Valószínűleg te sem bánod majd meg.