Ha szereted a színes, ötletes pólókat, amik egyediek, van egy jó hírem!

Egyre közelebbi, baráti viszony fűz az egyik kollégámhoz. Ennek azért örülök, mert a munkahelyi kapcsolataim, eleddig mindig borzalmasak voltak. Szinte mindenkit utáltam, nemhogy valakivel a melóhelyen kívül is legyen kedvem együtt lógni. De ő nagyon jófej, és a gyermekeit is sikerült már megismernem. Meglepett, mikor megkért anno, hogy hozzam el az idősebbiket a suliból, mert aznap épp havazott és késtek a buszok, vonatok, de legalább a bizalom abszolút jeleként vettem ezt.

És azért is örülök az egésznek, mert megtetszettek a nevelési elvei. Főleg az, hogy ő maga sarkallja a srácokat arra, hogy egyedien legyenek divatosak. Más családban ez másként megy, inkább a gyerek könyörög, hogy trendibb cuccokat vehessen, de ő kicsit sem maradi szülő. No, és nem is az unalmas és egysíkú, ismert márkás dolgokat keresi, pl. pólók terén a gyerekeinek, hanem a vicceseket és látványosakat! Ebben a “szponzora”, mint megtudtam a LOLmarkt.hu – Férfi pólók üzlete. Mindig ott vásárol.

Üzletet – azaz webshopja inkább, mert szokott venni így is, úgy is, de főleg a rendelést preferálja azt hiszem. Pedig rengeteg üzletük is van országszerte, de kinek hogy esik jól… Abban is pontosítanom kell az általam leírtakat, hogy nem csak férfi dolgokat lehet ennél a kereskedőnél kapni, de neki fiúk a gyermekei, illetve lassan felnőttebbé cseperedő fiai vannak, ezért fogalmaztam így: LOLmarkt.hu – Férfi pólók.

Szereti a LOLmarktot, mert a minőségről sem kell így lemondania, de valóban, a srácok jobb fejek és népszerűbbek a többiek, az osztálytársaik szemében, mintha a szokványos divatot követnék. A linkre kattintva láthatjuk, mennyi dologgal lehet aktuálisan viccesnek mutatkozni, és felderíteni a környezetünk napját is kicsit az általunk viselt ruházattal. Sport, zene, filmek, és elvontabb tematikájúak is akadnak a pólók közt. Nagyon sok kategória és nagyon sok előre elkészített vicces pólóminta – azt nem is említve, hogy a saját terveinket is elkészítik, és pólóra nyomtatják, ha valami végképp nagyon egyedivel szeretnénk feltűnni.

LOLmarkt.hu - Férfi pólók

Star Wars, vagy Jurassic Part, a kedvenc gyerekkori klasszikusaimra leltem rá, mikor átnéztem a kínálatot (azon belül pedig a “Filmek” szekciót), mikor mesélte még akkoriban, hogy honnan szerzi be ezeket a király dolgokat! És még meg is ihletett engem is annyiban, hogy nemsokára legénybúcsúra megyek, és jó ötlet lehet valami saját feliratos egyenpólóval megajándékozni nem csak azt, akit “búcsúztatunk”, hanem mindenkit a csapatban. Így ez egy jó emlék is lesz az alkalomról, ha majd hazaviszik.

Mondjuk, az is lehet, hogy csak átnézem a kész pólóik sorát, mert még nem találtam ki pontosan mit nyomtatnék, ha magamnak kéne kitalálni ilyet, de majd meglátjuk. Kis időm még van, de itt mindent lehet. Sajátot is tervezni, meg a beváltakból (a nálamnál azért gyakorlottabbak által kitaláltakból) választani valamilyent.

Mindenképp javaslom tényleg, hogy nézzétek át az üzleteik listáját is, mert annyi van, hogy nagy eséllyel akad egy a közeletekben valamerre, de a webes rendelés amúgy pofonegyszerűnek tűnik: miután kosárba tettük és megrendeltük, ami tetszik, értesítenek e-mailben, hogy rendben adtuk-e le a rendelést, és megkapták. Utána arról is jeleznek természetesen, hogy mikor került át a futárhoz, amit kértünk, ők pedig (a futárszolgálat) szintén folyamatosan kommunikál majd velünk, hogy mikor hozzák a cuccot. Gyors és megbízható, szeretem azt a futárszolgálatot is, akivel partnerségük van. Szerintem a legpontosabbak egyébként. Szóval még többet kaptam már ezáltal is a barátságunktól, alig várom, hogy még jobban megismerhessem a kedvenc kollégámat – hogy mi mindent tartogat nekem még?