Hogyan vettünk TV-t a lányom miatt

A kislányom most töltötte be a negyedik évét nemrég. Nagyon eleven egy gyerek, úgyhogy óvatosan tudunk csak ruhaboltba is menni, mert mindig mindent szétrámol. De pár hete muszáj volt a gyerekdivat áruházba lemennünk vele, mert kellett egy új cipő neki tavaszra.

A gyermekdivat áruházakban bevett szokás, hogy van egy TV, hogy a gyereket lekösse valami a próbálgatás közben. Így szeretett bele az én lányom is a televíziók világába. Mondanom sem kell, hogy utána muszáj volt vennünk egyet otthonra, mert állandóan sírt utána, így úgy gondoltuk, itt a TV ideje.

A televíziót végül a BestMarkt oldaláról szereztük be. Ha felmentek a weblapra, akkor rögtön kiadja a kiemelt ajánlatokat, de a baloldalt láthatók a különféle kategóriák is. Itt olyan gyűjtőfogalmak vannak, mint a szórakoztató elektronika, fotó-videó, háztartási cikkek vagy például világítástechnika. Mi, akik annak idején az oldalra tévedtünk, rögtön megnéztük, milyen a kínálat a szórakoztató elektronika kategóriában, elvégre oda tartozik a TV is.

Először Phillips márkájúakat kezdtünk nézni, mert az volt az előző is, ami tönkrement pár éve, de végül láttuk, hogy a BestMarktnál bizony rengeteg TV-márka van, amik között érdemes kicsit jobban körülnézni. A termékek rendezésénél be lehet állítani, miszerint adja ki a találatokat, így mi beállítottuk, hogy az olcsóbbakat vegye előre, elvégre nem kell nekünk nagyon drága készülék. A Semcor nevű gyártó például már egészen jó áron ad kisebb televíziókat, de azért gondoltuk, más márkákat is érdemes még megnézni.

TV

Még az Orion és Tesla között vacilláltunk, mert egyébként mindkettő minőséginek tűnt, ráadásul egészen jó áron. Amikor rámentünk a konkrét készülékre, mutatta, hogy van-e külső raktáron, és hogy milyen módokon lehet átvenni a terméket. Sőt, lejjebb van egy olyan rész is, ahol a mutatnak olyan további árukat, amelyek még érdekelhetnek.

Végül így leltünk rá egy gyönyörű Sharp TV-re, ami méretében tökéletesnek bizonyult, és felbontásában is egészen jó volt, ami számomra szintén lényeges szempont volt. A készülékre írták, hogy 24 hónap jótállás van, de extra garanciát is lehet rá kérni némi többletköltség fejében. Mi kötöttünk rá plusz egy év jótállást, mivel inkább biztosra akartunk menni.

Ki is fizettük online a TV-t, nagyon örültem neki és megrendeltük üzletbe, ahol 2-3 munkanapon belül át is tudtuk venni. Nagyon nagy könnyebbség volt a sűrű hétköznapok közben, hogy így online módon, egyszerűen a kanapéból, nagyjából negyed óra alatt meg tudtuk venni a BestMarkt oldaláról.

És hogy mit tudtok még vásárolni a TV-n kívül a webshopon keresztül?

Gyakorlatilag bármit. Az autóizzókon keresztül a medencéken át a plüssállatokig bármit megtaláltok a BestMarkt oldalán. Ha pedig szeretnétek minden fontos akcióról időben tudni, akkor érdemes feliratkozni a hírlevelükre, amit a honlap alján tudtok megtenni a nevetek és az email-címetek megadásával.

Esetleg kérdésetek lenne a BestMarkt munkatársaihoz? Gond nélkül fel tudjátok venni velük a kapcsolatot is! A weblap alján egy telefonszámot és egy emailt is találtok hozzájuk. A telefonszámot nyitvatartási időben, hétfőtől péntekig 8:00 és 20:00 között, szombaton pedig 10:00 és 14:00 között lehet hívni.

Mi is felhívtuk őket a TV kapcsán, mert felmerült bennünk a kérdés, hogy milyen bemenetei is vannak a készüléknek. Persze utána rájöttünk, hogy a televízióról minden adat le volt írva a műszaki adatok résznél, csak nem voltunk elsőre elég szemfülesek. Ajánlom tehát, hogy inkább mindig nézzetek körbe a honlapon, ugyanis a BestMarkt minden infót leír, amit tudnotok kell a termék vagy akár a vásárlás kapcsán.

Ja és ha akartok, akkor tudtok fiókot is regisztrálni a honlapon, amin keresztül könnyebb is a jövőben vásárolni. Egy szó, mint száz: mi nagyon meg voltunk elégedve a TV-vásárlással a BestMarktnál, azóta is megvan a készülék, és jól is működik, a lányom pedig imádja.

Egyedül attól tartunk kicsit, hogy ha legközelebb megyünk a gyermekdivat boltba, akkor már nem is fogja lekötni a televízió, mivel azt már otthonról ismeri. De ez legyen a jövő problémája…