Segítséggel alapított bt-t egyik ismerősöm

Hihetetlen mennyire rászoktam az internetes vásárlásra. Eleinte azt gondoltam, hogy a gyerekeknek ruhát venni nem túl jó ötlet a neten, de néhány rendelés után megbizonyosodtam arról, hogy remek ötlet nekik is online megvenni a ruhákat. Ráadásul nagyon sok webshop van, ahol rossz méret esetén ingyen vissza lehet küldeni a ruhákat, így akkor sincs gond, ha nem találjuk el a méretet. Mivel én már nagyon benne vagyok az online vásárlásban, többször megesik, hogy egy-egy ismerőssel közösen adunk le rendelést. Szerdán, mikor egy rendelés összeállítása miatt összefutottam Botonddal, aki felelevenítette az első cégének alapítását.

A cégalapítás bt vagy kft esetében sem olyan egyszerű, érdemes megbízni egy céget, aki rendelkezik a szükséges és aktuális ismeretekkel. Ha a cégalapítást bt formában szeretnénk, van egy cég, akik ingyen segítenek a cégalapításban, ha a székhely szolgáltatást is tőlük veszik igénybe. A volt kollégám, Botond hozzájuk fordult, amikor bt alapítás mellett döntött. Erről mesélt ismét, mindig jó szívvel gondol vissza a kezdetekre. Nagyon bátortalan volt, sok kérdés megfordult a fejében, a Top Cégalapítás csapata volt az, aki mindenben támogatta, minden felmerülő kérdésre kedvesen és udvariasan válaszoltak.

Akkor is tudnak segíteni, ha saját székhellyel rendelkezünk, ebben az esetben annyi változik, hogy ügyvédi díjat kell megfizetni, de nem egy hatalmas összegről van szó, csupán 16 900 Ft + Áfa az ügyvédi díj. Ez az az összeg, amit elengednek akkor, ha székhely szolgáltatásra is szükség van. A székhelycím szolgáltatás bt alapításkor is igénybe vehető, ugyanúgy, mint kft alapításkor.

A bt alapítással kapcsolatban felmerülhetnek olyan kérdések, hogy hány személyre van szükség az alapításhoz, milyen költségekkel jár a bt alapítása és mekkora tőkére van szükség. Minden kérdésre megtalálható a választ a Top Cégalapítás weboldalán, ha pedig további kérdés merül fel, a weboldalon megadták a telefonszámukat, amit felhívva állnak mindenkinek a rendelkezésére. Botond is így vette fel velük a kapcsolatot, azóta már a második cégét is velük karöltve indította útjára.