Szeptemberben tanszereket, gyerekcuccokat és autógumikat is veszünk

A szeptemberi iskolakezdésre nemcsak tanszerekkel, de új holmikkal is mindig készülünk. Átnézzük a gardróbot, a cipősszekrényt, hogy mire van szükség, mit nőttek ki pillanatok alatt. Általában cipőt, dzsekit és ünneplőruhát kell beszerezni, persze a trendi darabokból, mert abban a korban vannak már, hogy bizony nem hajlandóak bármit felvenni. Az iskolakezdés és az őszi szezon kezdete sok más tennivalóval is együtt jár. Mi mindig ilyenkor szoktuk ellenőrizni a gumiabroncsokat is, hogy jó -e még a tavalyi vagy van -e szükség újra.

Van egy bevált webáruház, ahonnan mindig az ilyen rendeléseket intézzük. Mint mindig, most is vannak szezontól független akcióik, eddig még mindig sikerült nagyon jó árakon hozzájutni a kiválasztott abroncsokhoz. Nem is kell mást tennünk, csak a https://gumidiszkont.hu/teli-gumi linkre kattintani és máris böngészhetünk a jobbnál-jobb ajánlatok között. Nemcsak téli, de nyári gumiszetteket is szereztünk már be innen és nagyon elégedettek voltunk az itteni vásárlásaink során tapasztaltakkal.

A gumidiszkont.hu üzemeltetői már majdnem 2 évtizede, 19 éve foglalkoznak gumiszereléssel és értékesítéssel. Ilyen sok tapasztalattal a hátuk mögött elmondható, hogy profik ezen a területen. Ez a webshopon meg is látszik, hiszen széles választékkal, olcsó árakkal, rövid szállítási határidővel dolgoznak és kiváló minőségű árukat értékesítenek. Szerintem ennél nem is kell több ahhoz, hogy elégedett, visszatérő vásárlókat tudassanak magukénak és vevőkörük egyre bővüljön.

Nagyon nagy mennyiségű áruval dolgoznak, az általuk értékesített abroncsokból és felnikből álló készlet több, mint 30.000 darabos. Vannak itt személy-, kisteher-, teherautókra való gumik és felnik, de akkor sem járunk rossz helyen, ha motorra szeretnénk abroncsot választani. A készlet valós, a webáruházban tízpercenként automatikusan frissül. Olyan márkákat találhatunk meg itt, mint a Toyo, Falken, Goodyear, Pirelli, Continental vagy a Michelin, természetesen téli és nyári kivitelben is. Rendelni csak és kizárólag a webáruházon keresztül tudunk, telefonon csak felvilágosítást kérhetünk.

Ha megnyomjuk a „rendelés véglegesítése” gombot, a kiválasztott abroncsok  webshopban megadott névre automatikusan lefoglalódnak. Viszont, ha nem megyünk el értük személyesen, illetve egyéb szállítási módot sem választunk ki, akkor foglalásunk egy hét után automatikusan törlődik a gumidiszkont.hu rendszeréből.

Választhatunk személyes átvételt a miskolci telephelyükön, hétköznapokon 8 és 17 óra között. Itt még arra is van lehetőségünk, hogy felszereltessük a gumikat. A webáruházban csak új gumikat értékesítenek, használt gumik beszámítására nincs lehetőség. Az új gumikra mindig érvényesíthető garancia. ennek időtartama általában a gyártótól függ, de jellemzően minimum 2 év szokott lenni.  Ha nem a személyes átvétel mellett döntünk, választhatjuk a GLS futárjait, de a Magyar Posta kézbesítőit is, hogy a megadott címre szállítsák rendelésünket. Egyébként kiszállítás is hétköznapokon, 8 és 17 óra között történik és az ország bármely pontjára lehetséges.

Érdemes még szezon előtt leadni rendelésünket

A határidők attól függően változnak, hogy szezon időszakban, vagy azon kívül vásárolunk -e. A tavaszi szezon március 11-től és május 15-i, míg az őszi október 10-től december 31-ig tart. Ilyenkor számolnunk kell azzal, hogy több a rendelés és a futárok is leterheltebbek, így tovább tart, míg hozzájutunk a megrendelt termékekhez. Ez ilyenkor általában 4-5 nap szokott lenni. Szezonidőszakon kívül sokkal rövidebb, mindössze 1-2 nap a szállítás ideje.  Mi mindig igyekszünk még szeptemberben megvásárolni a gumikat. Emlékeztek: elég csak a  https://gumidiszkont.hu/teli-gumi linkre kattintani és lehet is válogatni az olcsó, kiváló minőségű abroncsok között.