Van egy jó cégötleted, de költséges az indulás? Íme pár tipp hozzá!

Ma már rengeteg könnyítő körülmény segíti a cégalapítás folyamatát szerencsére. Tudom, mert egyik ismerősöm olyan ötletet dobott be nemrég a piacra, melyben a gyermekruha-divatba vezetné vissza a tradicionalitást.

Ő az Egyesült Királyságból költözött haza Magyarországra, és mindig szerette például az iskolai egyenruhát, a royalista szokásokat, mint amikor bizonyos körökben a gyermek számára bizonyos korig a rövidnadrág a kötelező viselet. Nem tűnt egyszerű feladatnak ilyen ötleteket bevezetni a hazai divatba, főleg, mivel gyermekekről van szó, de örömmel látta, hogy itthon is vannak olyan cégek, mint a szekhelyszolgaltatas24.hu. És már vannak bőven érdeklődök, akiknek bejön ez a vonal. Legyen a gyerek elegáns az iskolában!

A cégalapítás, ismétlem, ezerszer könnyebb ma, de nem csak a bürokrácia miatt. Ő pont az ilyen okos-megoldásokat szerette volna hazahozni továbbá, mint amilyen a szekhelyszolgaltatas24.hu. Tényleg ezekre a meggyőződésekre esküdött, minthogy egy induló céghez minek saját ingatlant vásárolni, vagy saját ingatlanba bejegyeztetni azt? Igen, a szekhelyszolgaltatas24.hu nem csak a linken elérhető jó tippekkel “száll be” a projektünkbe, hogy minden rendben legyen, hanem átvállalják a székhelyen a posta-adminisztrációt, úgy lesz egy cégtáblánk, és a cím alapján egy vonzó arculatunk, hogy ahhoz még saját építmény, vagy bérelt iroda sem kell, és rengeteg dolgon spórolhatunk. Hisz, ahogy a címben is utalok rá, olykor az induló költségek sora is sok keserűséget okoz. Pedig kockázatvállalás nélkül nem megy! De a szekhelyszolgaltatas24.hu visszaad valamit abból, amennyi pénzt ez a fajta számos költségnem elvihet. Így sokat emlegetett ismerősöm is már úgy érzi, nyitott kapukat akart döngetni ezzel. A szekhelyszolgaltatas24.hu jókora tapasztalat birtokában intéz minden ilyesmit – kicsit sem új találmány ez hát…

De hogyan lesz ettől vonzó arculatunk? – kérdezhetnétek előbbi okfejtésem nyomán. Nos, lesz budapesti cégcímetek például. Vagy, ha ehhez éppenséggel egyáltalán nem ragaszkodtok, mert szerintetek úgyse fogja azt megnézni (vagy elvárni senki), hogy fővárosi, komolyabb atmoszférájú dolog legyen, amivel felveszi a kapcsolatot veletek bármely ügyfél, kérhettek tőlük olyan székhelycímet is, ami viszont lehetővé teszi, hogy ne fizessetek iparűzési adót. Mert olyan településen is nyitottak irodát, ami nem szed be ilyesmit. És ott is lehet velük szerződni, hogy saját ingatlanjukba bejegyezést kapjunk, mindezt nem túl magas, fix árú díjazás mellett. Nem mellesleg fix időtartamra, most grátisz egy hónappal.

A cégalapítás világáról is leírnak mindent ezen az oldalon. Az általam beszúrt linken például (feljebb) a cégalapítás néhány lépésben történő megvalósításáról – amit csak ezekről a dolgokról tudni kell, az ott van. Nagyon tapasztalt társasággal van tényleg dolgunk, mint az számomra kiderült, akik a kis- és nagyvállalkozói világban, és a nagyobb cégek világában is otthon vannak, rendelkeznek ügyvédi kapcsolatokkal, és mindig állnak rendelkezésünkre.

A hatóságoknak például sosem lesz gondja a cégetekkel, ami higgyétek el, az elején szintúgy nagy előny. Mindenki bizalmát el kell nyerni, így az övéket is, amihez kell a tisztázott céges székhely, ahová küldhetnek mindent, és nem mennek vissza tőlünk a levelek, mert esetleg nem tudtuk átvenni bármelyiket. Ezen felül pedig már minden szólhat a kreativitásról és a jó ötletekről! Velük vágjatok bele a cégalapításba, ha tehetitek!