Vitorlázás és csapatépítés a Balatonon

A csapatépítő játék mindig jó móka, különösen nyáron, a Balatonon. A gyerekekkel már többször is voltunk a magyar tengernél, sőt a balatonpro.hu-nak hála a vitorlázásba is belekóstolhattunk. Jó kis bevásárlás előzte meg ezt a kirándulást, mint ahogy minden évszakváltást is. A gyerekek nőnek, mint a gomba, így időről időre kell a ruhatár frissítése. A gyerekruhák folyamatosan kopnak és növik ki őket a gyerekek. Ilyen szempontból a nyár az ideális volt, különösen a Balatonon, ahol szinte csak fürdőruhában lehetett őket látni.

Na de nemrég a munkahelyen felvetődött a csapatépítő játék, és ekkor ugrott be, hogy a balatonpro.hu milyen programokat is kínál. Mivel eleve nem egy délutánban, hanem több napban gondolkodtunk, úgy voltunk vele, hogy miért is ne utazhatnánk el az ország egy távolabbi vidékére.

A Balaton egyébként is sokak vágya, így a döntés, hogy oda megyünk csapatépítő tréningre, hamar megszületett. A csapatépítő játék pedig már csak hab volt a tortán. Hogy mi mindent is kínál a balatonpro.hu?

Egyrészt van lehetőség kötetlen vitorlázásra, de akár 8-10 fős csapatok egy alapoktatás után még versenybe is szállhatnak egymással. Ha pedig kötetlenül szeretnénk élvezni a vizet és a természet közelségét, akkor egy borkóstoló és egy finom ebéd a túlparton tényleg hab a tortán. A csapatépítő játék persze lehet verseny, móka és kacagás is.

Akár vitorlással, akár máshogy. Példásul SUP-ozással vagy sárkányhajózással. Mindkét esetben segítségünkre lehet a balatonpro.hu. A sárkányhajózás igazi versenyhelyzet, ahol szükség van a harmóniára, az együttműködésre. Amikor az evezősök a dobosra kell, hogy hangolódjanak és persze egymásra, ott igazi csodák születhetnek. A SUP-ozás is fantasztikus élmény.

A csapatépítő játék sokféle lehet, lehet beltéri és kültéri, időjárástól függően a balatonpro.hu profi lebonyolítással vár mindenkit.